Naast het constructief bouwen in de werkplaats, houdt Expotise zich bezig met het printen en plakken van verschillende stickers.

Bij het printen van de stickers komt een hoop kennis kijken. Van printerinstellingen tot het begrijpen van de opbouw van grafische bestanden, gevoelige printapparatuur en al het onderhoud dat dit vergt. Nog niet gesproken over het gevoel, een bepaalde slag die je in de vingers moet krijgen tijdens het plakken.

Misschien verwacht je de stickers met één druk op de knop uit de printer te kunnen laten rollen, blijkt dit meestal een ander verhaal. Je kan niet zonder grafische opmaakprogramma’s.

Foliesoorten en laminaat. De printerruimte staat vol verschillende folies. Maar wat is wat. Witte, transparante, magnetische folie. Verschillende lijmlagen. En vergeet de verschillende laminaten niet. Elk materiaal geeft zijn eigen look of heeft bepaalde noodzakelijke eigenschappen. Je bent dus de hele dag het materiaal in de printer aan het wisselen om elke sticker zijn goede eigenschappen te geven.

Ondertussen beschikken wij over een goed ingerichte printerruimte waarin we kunnen printen, lamineren, snijden van zeer divers printerwerk.

Op aanvraag informeren wij u graag over mogelijkheden, prijzen en levertijd.

Hier een voorbeeld van adoptiezuilen bij Ecomare. Stickers geplak op heel mooie rond gebogen Dibond panelen.