Lisanne van Rossum

Print operator / Meubelmaker

In 2012 ben ik als stagiaire bij Expotise begonnen, waar ik de kans heb gekregen mijn opleiding meubel/interieurbouw in 2014 af te ronden. Na alle jaren ben ik nog steeds bij dit fijne, creatieve bedrijf, waar ik me ontzettend thuis voel.

Ik houd van afwisseling, meedenken, en de betrokkenheid van het personeel naar elkaar en naar de klant. Ik ben een pietje precies, die houd van strakke schema’s en heldere uitgewerkte plannen. Wat ik het mooiste vind aan mijn werk? Het creëren. Het realiseren van iemand zijn idee, en de mensen iets laten beleven en leren binnen deze gecreëerde wereld.

Foto: Stefan Kroft
Marc Roeper

Senior Project Manager / Eigenaar

Na het behalen van het MTS Werktuigbouwdiploma heb ik gewerkt in de licht- en geluidsverhuur. Daarna ben ik als uitvoerend technicus bij Ecomare werkzaam geweest. Ruim 10 jaar heb ik daar gewerkt aan allerlei verschillende tentoonstellingen. Zowel ontwerp als technische toepassingen van exhibits werden onder verantwoordelijkheid van mij uitgevoerd.

Op 1 oktober 2008 richtte ik met mijn toenmalig compagnon Lucas Tijssen ons bedrijf Expotise op om het werken aan exposities uit te breiden naar vele andere musea en bezoekerscentra.

Marcel Buijsman

Schilder / decorateur / houtbewerker

Sinds 2014 ben ik werkzaam bij Expotise. Een mooi bedrijf waar ik met veel plezier werk, in een team met fijne collega’s.

Het mooie van mijn werk is de creativiteit en afwisseling die je in deze branche dagelijks tegenkomt.

Zelf heb ik een achtergrond in decoratie en schilderen. Daarmee kan ik in dit bedrijf alle kanten op. Ik houd van oplossingen zoeken en originaliteit. Kortom: het bouwen aan beleving.

Marco Cornelissen

Creatieve duizendpoot

Ik ben geboren in Breezand, zoon van een bloembollenkweker. Het was dan ook een logische stap op na mijn opleidingen dit vak uit te gaan oefenen. Maar….ik bleek “absurd creatief ” te zijn en koos dan ook mijn eigen weg.
Grootste deel van mijn leven heb ik bij de firma Swarovski gewerkt. Een internationaal bedrijf in sieraden verrekijkers en items van kristal.

Veel mooie objecten mogen ontwerpen, restaureren en uitvoeren voor particulieren, tv ,diverse artiesten en het staatscircus. Heb daar bijzondere contacten en vriendschappen aan over gehouden

Presentaties,shows en lezingen geven door de gehele Benelux wat ik met veel succes heb mogen doen. Deze vaardigheden komen perfect van pas binnen “ons”bedrijf Expotise .

Ik werk met groot plezier -aangezien alles wat wij mogen maken op het creatieve vlak zeer veel voldoening geeft.

Peter Huisman

Allround houtbewerker

Sinds 1 maart 2019 bij dit prachtige bedrijf werkzaam. Als autodidact meubelmaker al jaren bezig met het vervaardigen van diverse meubels maar ook bezig met het maken van houtkunst.

Dit creatieve bedrijf heeft mij de kans gegeven om samen met een groep mensen prachtige dingen te bouwen. Meedenken in het proces en het zoeken naar oplossingen is één van de dingen die inspirerend werken en je scherp houden. Als algemeen medewerker is het werken met hout, metaal of ander materiaal ook dagelijks een beleving.
Positief naar collega’s en klanten werkt door naar de kwaliteit die we met zijn allen nastreven.

Richard Witte

Allround medewerker metaal werkplaats / Lasser

Ik heb een technische achtergrond en ben werkzaam geweest in het onderhoud en herstel van auto’s, brommers en schepen.
Werken met metaal en RVS is mijn passie. Nieuwe uitdagingen vind ik heerlijk en ik stort me graag op mooi/educatief/hoogstaand/creatief vakwerk.

Bij Expotise hebben we een fijne werksfeer en voel ik me thuis. Op de producten die we afleveren ben ik trots en ik hoop dat veel mensen hier plezier aan beleven.

Roy Westerik

Projectleider / Engineer / Tekenaar

Na mijn studie werktuigbouwkunde ben ik langere tijd werkzaam geweest bij Engineering bureau AKOS.
Waar ik begon als tekenaar en vertrok als constructeur-WTB en Apparatenbouw.
Na een HBO opleiding in Utrecht ben ik als Piping-constructeur in 2005 terecht gekomen bij “Prosysta proces technologie” welke in 2010 is overgegaan in Jongerius proces technologie.
Na 17 jaar ben ik eind 2021 vertrokken als Lead Mechanical Engineer bij Jongerius.
De afgelopen jaren was door allerlei wet- en regelgeving mijn creativiteit en drang om nieuwe dingen te bedenken uit balans geraakt.
Hierdoor raakte ik in 2021 in gesprek met Expotise.
Hier kan ik mijn ervaring meenemen en mijn creativiteit nieuw leven inblazen.
In het gevarieerde en kundige team van Expotise voelde ik me al snel thuis.