Lisanne van Rossum

Meubelmaker / printer operator

Mijn naam is Lisanne van Rossum. In 2012 ben ik als stagiaire bij Expotise begonnen, waar ik de kans heb gekregen mijn opleiding meubel/interieurbouw in 2014 af te ronden. Na alle jaren ben ik nog steeds bij dit fijne, creatieve bedrijf, waar ik me ontzettend thuis voel. Ik houd van afwisseling, meedenken, en de betrokkenheid van het personeel naar elkaar en naar de klant. Ik ben een pietje precies, die houd van strakke schema’s en heldere uitgewerkte plannen. Wat ik het mooiste vind aan mijn werk? Het creëren. Het realiseren van iemand zijn idee, en de mensen iets laten beleven en leren binnen deze gecreëerde wereld.

Foto: Stefan Kroft
Marc Roeper

Senior Project Manager /Eigenaar

Marc Roeper heeft na het behalen van het MTS Werktuigbouwdiploma gewerkt in de licht- en geluidsverhuur. Daarna is hij 10 jaar als uitvoerend technicus bij Ecomare werkzaam geweest. Hij heeft daar ruim 10 jaar gewerkt aan allerlei verschillende tentoonstellingen. Zowel ontwerp als technische toepassingen van exhibits werden onder verantwoordelijkheid van hem uitgevoerd.

Marcel Buijsman

Schilder / decorateur / houtbewerker

Mijn naam is Marcel Buijsman. Ik werk sinds 2014 bij Expotise als algemeen medewerker. Het is een mooi bedrijf waar ik met veel plezier werk, in een team met fijne collega’s. Het mooie van mijn werk is de creativiteit en afwisseling die je in deze branche dagelijks tegenkomt. Zelf heb ik een achtergrond in decoratie en schilderen. Daarmee kan ik in dit bedrijf alle kanten op. Ik houd van oplossingen zoeken en originaliteit. Kortom: het bouwen aan beleving.

Peter Huisman

Allround houtbewerker

Sinds 1 maart 2019 bij dit prachtige bedrijf werkzaam. Als autodidact meubelmaker al jaren bezig met het vervaardigen van diverse meubels maar ook bezig met het maken van houtkunst.
Dit creatieve bedrijf heeft mij de kans gegeven om samen met een groep mensen prachtige dingen te bouwen. Meedenken in het proces en het zoeken naar oplossingen is één van de dingen die inspirerend werken en je scherp houden. Als algemeen medewerker is het werken met hout, metaal of ander materiaal ook dagelijks een beleving.
Positief naar collega’s en klanten werkt door naar de kwaliteit die we met zijn allen nastreven.