Je wilt ervoor zorgen dat niet zomaar iedereen naar binnen kan kijken. Maar je wilt de lichtinval niet kwijt. Dan is het gebruik van frosted raamfolie een goed idee.

En met frosted raamfolie kan je dan nog nét iets meer doen, dan alleen het raam beplakken…

Het gebruik van raamfolie geeft direct een strakke uitstraling aan raam en deur. Alles dat erachter staat is aan het zicht ontrokken en toch ziet het er niet heel ‘dicht’ uit.

Het folie kan je ook nog inzetten voor signing en interieurdesign. Wij kunnen eenvoudig een logo, naam en/of andere tekst op het folie printen. Daarmee kan je direct je bedrijf extra naamsbekendheid en herkenning geven. 

Ook kunnen we cijfers en letters uitsnijden. Handig voor een huisnummer, naam of tekst.

Het plakken kan soms lastig zijn. Maar als je Expotise het laat doen, dan weet je dat het mooi wordt. Ook dat is bouwen aan beleving!

In het Luchtvaartmuseum laten wij op deze manier twee soldaten op een bunker wachtlopen. Door via hetzelfde systeem de glasplaten zo te zetten tussen de bunker, een monitor en de toeschouwer kun je het verhaal van de bunker tot leven laten komen.  Extra betrokkenheid en beleving.

De beelden voor de Pepper’s Ghost zijn van te voren opgenomen in onze werkplaats, met een greenscreen. De werkplaats even tijdelijk omgebouwd tot studio. De situatie van de bunker hebben we nagebouwd. Deze opnames gemonteerd en ‘geplaatst’ op de bunker door de net genoemde glasplaten. Het geluid van de twee soldaten maakt het verhaaltje af.