Opleverdatum:

september 2023

In samenwerking met:

PPS imaging, Poedercoating NH, Beeldend kunstenaar Mirjam Bakker.

Bij museum Kaap Skil heeft de begane grond een metamorfose gekregen. De gasten worden nu ontvangen aan een ronde balie. Een blikvanger als centraal punt in de ruimte.

Op de begane grond komen bezoekers het imposante gebouw binnen. Omringd door licht krijgen ze aan de balie uitleg over de activiteiten en bezienswaardigheden in het museum. Daarnaast is er in deze ruimte gelegenheid tot het drinken van een kopje koffie, en tijd om heerlijk rond te neuzen in het nieuw vorm gegeven winkeltje.

Al eerder de afgelopen maanden voegde we enkele objecten toe aan deze ruimte. Waaronder een eikenhouten wandobject waarop sponsoren en partners vermeld staan. En in samenwerking met beeldend kunstenaar Mirjam Bakker plaatste we haar kunstwerk van de jurk. Ga jij hem ook eens passen?

Aan de buitenzijde van het museum was altijd de tekst ‘Kaap Skil’ te lezen. Omdat dit prachtige pand niet het idee van een museum wekte bij de voorbijgangers, hebben we het woord ‘Museum’ er boven mogen plaatsen. Nu loopt niemand meer zomaar voorbij.

En zie je die mooie doeken naast de ingang. Die zijn door ons geleverd en gemonteerd.

Een kijkje in dit vernieuwde museum is zeker de moeite waard!