Opleverdatum:

geheel 2022

In samenwerking met:

PPS imaging, Poedercoating NH, Beeldend kunstenaar Mirjam Bakker.

Bij museum Kaap Skil worden al dit hele jaar veel vernieuwingen gedaan. En als trouwe rechterhand hebben wij hier al veel mooie dingen mogen opleveren dit jaar. Aankomend voorjaar zal ook de entree van dit museum door ons onderhanden worden genomen. Dus stay tuned!

We maakte een mooie ronde vitrine kap voor op een bestaande rondzit. Dat is toch wel het pareltje van de ‘kleine’ klusjes binnen dit museum.

Een eikenhouten wandobject werd gemaakt om sponsoren en partners te bedanken en weer te geven. De teksten freesde wij in het eikenhout met onze CNC-freesmachine.

In samenwerking met beeldend kunstenaar Mirjam Bakker plaatste we haar kunstwerk van de jurk. Ga jij hem ook eens passen?

In het graanpakhuis naast de monumentale molen zijn sinds kort het Archeolab en het Open Depot gevestigd. In deze ruimtes hebben we mooie nieuwe wandletter, tekstpanelen en grafische wandbekleding mogen plaatsen.

Aan de buitenzijde van het museum was altijd de tekst ‘Kaap Skil’ te lezen. Omdat dit prachtige pand niet het idee van een museum wekte bij de voorbijgangers hebben we het woord ‘Museum’ er boven mogen plaatsen. Nu loopt niemand meer zomaar voorbij.

En zie je die mooie doeken naast de ingang. Die zijn door ons geleverd en gemonteerd.

Een kijkje in dit vernieuwde museum is zeker de moeite waard!