Opleverdatum:

april 2022

In samenwerking met:

DST experience agency, Tijso, Rapenburg plaza

We kennen Brinks van de waarde transport busjes. Maar dit bedrijf bied meer dan een transport service. Samen met winkeliers, banken en partners, ontwikkelt Brink’s betaaloplossingen waarin alle kennis van ondernemen, betalen, technologie en veiligheid op een slimme manier met elkaar verbonden wordt.

In het kantoorpand van Brinks vindt je het Innovation Center. Een plek waar de geschiedenis en mijlpalen van het bedrijf worden weergegeven, waar ruimte is om in contact te komen met de klant en samen te kijken naar de beste toepassing van de producten van Brinks binnen het bedrijf van de klant.

Door plaats te nemen in de HOW-ruimte stap je een brainstorm proces in. Deze ruimte heeft magnetische en beschrijfbare wanden, magneten met iconen en teksten om processen te verduidelijken en is voorzien van meerdere technieken om het brainstormen te ondersteunen. Doordat je letterlijk rondom plaats neemt in het proces kun je je ook goed focussen zonder afleiding.

In de volgende ruimte die je betreedt bevind zich een grote kluisjeswand. Met elk hun eigen inhoud. Hier verdiep je verder in het bedrijf en geselecteerde producten. Door een sleutel om te draaien open je een kluisje en wordt er op het grote scherm informatie gegeven over het bijbehorende product of proces. Daarop aansluitend maak je kennis met de daadwerkelijke machines.

Binnen dit project waren wij verantwoordelijk voor het complete interieur. Van wanden tot vloeren. Van nieuw te maken meubilair tot het aanpassen van bestaande elementen. Wanden voorzien van prints, magneet behang en naadloos foto behang. We maakte de kluisjes wand waarbij we de aansturing hiervan hebben vervaardigd is samenwerking met Tijso. Kortom Brinks in een compleet nieuw jasje.